2023. máj 16.

Hirdetés a KalanZónán

írta: KalandZóna
Hirdetés a KalanZónán

Miért válassz minket?
Rengeteg helyen járunk, ezért folyamatosan tudunk posztolni. Érdekesebbnél érdekesebb történetek nyomát keressük és közvetítjük, mely napról-napra több pozitív visszajelzést kapunk. Továbbá a kalandzona.blog.hu illetve a “brand” népszerűsítésére is rengeteg időt fordítunk a közösségi médiában. Jelen vagyunk az alábbi oldalakon is: YouTube, Instagram, Facebook és TikTok 
Milyen hirdetést rakhatsz ki?
A közös felületekre (tehát a billboard az első bejegyzés után, skybox az első négy oldaldoboz között) rakhatsz bannert, videót, képet vagy szöveges hirdetést - de a mérethatárokat be kell tartanod. A hirdetésed témája bármi lehet - a hatályos törvényeken belül - de fenntartjuk a jogot, hogy ha olyan reklámot rakatsz ki, ami sérti az Index üzleti érdekeit, akkor azonnal töröljük. Fontos megjegyezni, hogy minden második oldalletöltésnél jelennek meg! Például: ha 10.000 oldalletöltés van egy cikknél, abból 5.000 alkalommal jelenik meg a hirdetésed.
Felületeink:

Posztok közötti hirdetés

A roadblock-hirdetésed egy maximum 640x360px méretű hirdetés lehet, amely a blogod listaoldalain az első és a második poszt között, posztoldalon pedig a poszt szövege és a kommentek között jelenik meg.

Oldaldoboz hirdetés

Az oldaldoboz hirdetésed egy maximum 300x250px méretű hirdetés lehet, amely a blogod oldalhasábjában a Megosztott hirdetés oldaldobozban fog megjelenni.

Mobil hirdetés

A mobil hirdetésed egy maximum 480x120px méretű hirdetés lehet, amely a blogod listaoldalain az első és a második poszt között, posztoldalon pedig a poszt szövege és a kommentek között jelenik meg.

Tipp a hirdetéshez: 

Blogunk elsősorban urbex-el foglalkozik, de ezek mellett több érdekes helyen járunk (wellness, túrák, programok, stb) ezért a témához kapcsolódó hirdetések sikeresebbek lehetnek.

Elérhetőség:

urbexkalandzona@gmail.com

Szólj hozzá

marketing mobil poszt hirdetés media program partner médiaajánlat oldaldoboz posztok Reklám Affiliate